10ª Festa dels anys 60 a Sant Feliu de Pallerols

Aquest dissabte dia 9 de juliol, a la nostra estimada comarca de la Garrotxa hi haurà una autèntica festassa! I és que la 10ª edició de la Festa dels anys 60 es celebrarà com cada any a la localitat de Sant Feliu de Pallerols, a la plaça del Soler.

Per a tots aquells que estimen la música d’abans i que molts troben a faltar en la producció musical actual, hi haurà sopar a la fresca amb preus populars i actuacions de diferents grups com Els Jerrys, Els Corbs Negres o el tribut a Camilo Sesto de Xevi Gironès i que culminarà amb l’actuació de l’internacional i exitós grup Boney M. El grup tornarà a actuar després de dos anys d’inactivitat, un retorn als escenaris que faran a les nostres terres. Qui no ha pogut reprimir les ganes de moure l’esquelet amb les mítiques cançons del grup com Daddy Cool o Rasputin?

I aquí no acaba la cosa, pels que no es vulguin perdre l’obra del pintor, Joan Lahosa, que en la seva època va assolir un gran reconeixement de la crítica especialitzada, del 6 de juliol al 28 d’agost tindran l’oportunitat de gaudir d’un dels artistes catalans més genuïns. També hi haurà activitats totalment diferents com la Fira d’Herbes Remeieres i Productes Naturals,  passeigs en poni pels volcans, entrenaments funcionals a l’aire lliure, monòlegs a l’hospici o el mercat Olot antic.

Concerts, exposicions i activitats diverses omplen la nostra comarca d’una activitat frenètica, diversa i constant que anima a tothom a gaudir del temps lliure en plena estació d’estiu. Vina a la Garrotxa!

 

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Esport, Estiu, Excursions i rutes, Exposicions, Fires, mercats i festivals, Música, Tradició, i Uncategorized.