De les xemeneies de foc a l’hivern comarcal

El Nadal s’ha esfumat. Les neules i els torrons supervivents són els afortunats que ja ningú vol devorar. Els límits del cinturó s’han trencat i com a qualsevol escena de Hollywood després d’una nit desenfrenada a Las Vegas, mirem per la finestra i descobrim que l’hivern s’imposa. Un dels grans vestits de La Garrotxa llueix amb força, de fa setmanes, i aquest és el més fred de l’any.

És per veure-ho, la nostra estimada comarca i els seus indrets respiren l’aire característic del moment donant la benvinguda a tot aquell que busqui viure experiències de tot tipus. És realment inspirador passejar per les terres volcàniques en ple hivern, sabent que anys enrere la calor provinent de les grans xemeneies de foc afegien graus al paisatge amb la mateixa facilitat que un nen xinès fa sumes amb l’ajuda d’un àbac. El nostre planeta ens mostra com arriba a ser de cíclica i canviant la vida.

I què millor que gaudir del nou escenari amb les múltiples i variades activitats que ens ofereix la nostra estimada comarca. Per aprofitar la nova empremta visual que ens proporciona l’hivern, una bona oportunitat és començar el cap de setmana amb un dels primers JugaParc de l’any. L’argument perfecte per visitar els espais més emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica a Olot amb la família.

Pels més esportistes, dissabte es celebrarà el 1r Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística al Poliesportiu Municipal de Pla de Llacs on participarà el Club Gimnàstica Artística Olot, un nou esdeveniment que esperem que sigui un gran èxit.

Pels que vulguin procedir des de la comoditat humana de tenir un sostre aïllat del clima exterior, al Teatre Principal d’Olot ens portarà sobre l’escenari l’espectacle Toc-Toc, Transtorn Obsessiu Compulsiu, un text de l’escriptor francès Laurent Baffie.

Una de les activitats que també cal mencionar és la presentació de la 36a Fira del Fesol de Santa Pau que tindrà lloc a la Plaça Mercat d’Olot. Pels més golafres cal dir que l’acte estarà acompanyat d’una degustació del producte i que el plat fort arribarà el 21 i 22 de gener quan es celebrarà la fira.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Nadal, Natura, Teatre, Tradició, i Turisme.