De la casa blanca a la Garrotxa

Des dels inicis del segle XX que la Casa Blanca ha estat treballant per projectar una imatge d’honorable institucionalitat. Bona part de la reputació obtinguda, sobretot a Occident, ha estat gràcies als diferents productes de la indústria de l’entreteniment produïts per Hollywood que s’han materialitzat en múltiples sèries de televisió i pel·lícules de tot tipus on la gran institució americana i els seus representants públics solen transpirar una exemplaritat d’utopia moral difícilment imaginada i atribuïble pels ciutadans d’altres països cap als individus que desenvolupen aquest mateix rol a la societat.

Com a humans, l’escàndol i les passions humanes més baixes són les que esdevenen perennement inesborrables a la nostra morbosa retina. Tot això està molt bé però el que realment ens preguntem és què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Doncs la cua del drac 2017 està més viva que mai. Pels qui no ho sàpiguen la Cua del Drac són més de 263 actes organitzats per l’Ajuntament d’Olot i empresaris de la ciutat que es van realitzant fins a les Festes del Tura.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Estiu, Tradició, i Turisme.