Del món a La Garrotxa

Com ha canviat el món en tan pocs anys, es podria dir que durant l’última dècada res s’ha mantingut igual a com era al dos mil set. Canvis de governs, de tendències ideològiques, la primavera àrab, la desaparició de grups armats i l’aparició d’uns altres, Wikileaks, Anonymous i un llarg etcètera. A Europa també hi ha hagut molts canvis com la crisi econòmica amb el crash financer i la crisi de valors amb els refugiats. Europa també s’ha vist qüestionada pel Brexit de Gran Bretanya i l’arribada al govern del partit SYRIZA a Grècia. Molts encara recordem quan l’exministre d’economia, Yanis Varoufakis, apareixia en totes les portades dels diaris i informatius.

Degut a la immediatesa del moment, la immensa majoria dels mitjans de comunicació corren per ser els primers a donar la notícia. Malauradament això provoca que la desinformació sigui molt més fàcil d’aparèixer i que notícies que encara són preocupants i necessitarien estar a l’agenda setting caiguin en l’oblit. En un món que no para d’accelerar-se per moments i de forma exponencial convé desconnectar, tenir contacte amb la natura i agafar perspectiva. Tothom té dret a prendre distància de tot, ni que sigui per un temps breu, i agafar les forces necessàries per tornar amb més energies i contribuir a fer d’aquest món un lloc millor. Com es sol dir sàviament, si no t’estimes a tu com seràs capaç d’estimar als altres? És per això que un dia com avui, que casualment és l’aniversari d’Àlex Tsipras (president de Grècia), ens preguntem què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa i com algun cop hem dit… No hi ha millor manera de saber-ho que visitant-la.

Així que ja ho sabeu, ens veiem a les terres més màgicament volcàniques del territori.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Bloc, Cultura, i Turisme.