34a Cursa Ciutat d’Olot

I sumem… una més si us plau! Ja tornem a tenir una de les curses més emblemàtiques i conegudes de la ciutat d’Olot, la Cursa Ciutat d’Olot. Iniciant el rumb des del centre de la capital comarcal i recorrent racons ben diversos del municipi, aquesta efemèride esdevé un autèntic referent dins el calendari català de curses populars. Quins sentiments tan positius ens recorren l’ànima quan veiem alçar el vol a la gent que corre, a les persones que entren en el ritme frenètic de la velocitat, amb calçat de tot tipus i amb diferents objectius: ser el primer, passar-ho bé, posar-se en forma, arribar a temps a l’estació de bus…

Però, aquest cap de setmana no només hi ha cursa, de totes les activitats que es faran aquests dies a la nostra estimada comarca de la Garrotxa, les Rialles. Tea Time és un espectacle molt recomanable. Amb una companyia premiada pels festivals Les Anneaux Magiques 2014 (Suïssa) i Magic Valongo (Portugal), un jove i hàbil mag oferirà un espectacle amb aparicions, desaparicions i manipulacions de tot tipus, un espectacle apte per a tots els públics que de ben segur que ens deixarà a tots bocabadats.

Per aquells que vulguin moure l’esquelet, a la Sala El Torín hi haurà música de qualitat, amb unes bones instal·lacions que permetran que els animats dansants gaudeixin d’una excel·lent pista de ball. El calçat aquest cap de setmana estarà ben content entre curses i balls, però… Per què no? Només és viu un cop! Com va dir el poeta: “Dále alegria a tu cuerpo Macarena, que tu cuerpo es pa darle alegria cosa buena” ara que hi penso, potser no va ser un poeta qui ho va dir, però en alguna cosa del que deia tenia raó…

En fi, aquí tenim un cap de setmana a tot gas, per viure experiències estimulants, tan físiques com mentals. Ens trobem en la màgiques terres volcàniques de La Garrotxa!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Dansa, Esport, Estiu, Instal·lacions, Teatre, Tradició, i Turisme.