De l’associació d’idees a la creativitat a La Garrotxa

Diuen que quan una persona visualitza el rostre d’algú que coneix se li encenen les mateixes àrees del cervell que si l’estigués veient en persona. Fins a la data, si l’espècie humana s’ha sentit orgullosa d’algun òrgan de la seva biología és, sens dubte, el cervell humà. El nostre coneixement sobre el funcionament d’aquest és molt pobre ja que la tecnologia ha d’avançar molt. La neurologia i totes les seves variants es nodreixen exponencialment per abastar lentament, però amb fermesa tots els coneixements en la matèria. Diuen que la creativitat és l’associació de conceptes no habitual. És per això que el pensament lateral es converteix en el gran aliat disposat a associar conceptes tan distants com Karl Marx i la cantant Adele. La creativitat, al ser quelcom abstracte sembla que a la gent li costi saber ben bé el que és i ho confon amb idees com “saber pintar quadros bé” és a dir tenir una bona tècnica artística. Veient a molts artistes sembla que quan la creativitat s’imposa, la raó està de vacances.

Per cert, no cal recórrer a la creativitat per tal de relacionar dues personalitats com les de Karl Marx i Adele, casualment avui, quatre de maig, és l’aniversari dels dos. Malauradament el mite tan estès sobre que els humans només utilitzen el 10% del seu cervell és precisament això, un mite. Tot això està molt bé però el que realment ens preguntem és què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Doncs… de tot! El comerç alimentari de La Garrotxa, el Volca’t 2017, la projecció de l’òpera Don Carlo, el Cineclub: La Chica Desconocida, l’Itinerari per conèixer els tossols del Pla de Dalt, el Sismògraf, el XV Aniversari dels Xerrics, Xerrades de tot tipus, el Cantània i molt més. Així que ja ho sabeu, ens trobem aquest cap de setmana a la comarca més genuïnament volcànica del territori!

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Primavera, Tradició, i Turisme.