Acomiadem el juliol. Folk, JugaParc i Orquestra Terrassa 48

La darrera setmana de juliol està a punt d’esgotar-se. Els bons moments del que s’ha viscut fins aquest punt de l’estiu ja són inesborrables i una font de plaer recorrent per a les milers i milers de persones, veïns i turistes, que han gaudit de les bondats que ens ofereix la nostra estimada comarca de la Garrotxa. Hi ha hagut prou temps i esdeveniments com per haver-se produït centenars d’anècdotes i barreges de sentiments de tot tipus, suficient temps com per a produir-se moments únics i irrepetibles. Acomiadem-nos del juliol com es mereix.

Demà divendres 29 el grup de música Músk oferirà Folk a granel, activitat inclosa dins la programació d’estiu de La Cua del Drac. Interpretaran un repertori de música folk per animar als assistents a ballar a la concorreguda Plaça Major d’Olot.

El dissabte hi haurà el JugaParc, una activitat que es materialitza en forma de ruta i joc i que repassa els espais més emblemàtics del Parc natural de la Zona Volcànica d’Olot. Una oportunitat magnífica per viure amb família, la màgia de la nostra terra.

Finalment el diumenge, últim dia del mes, podrem gaudir de l’Orquestra Terrassa 48 que tocarà al Parc Nou. Un plaer pels sentits, on l’entorn paisatgístic i músical es fusionaran per assolir una experiència sensacional.

Doncs bé, és llei de vida, ens acomiadem del juliol fins l’any que ve, però no de l’estiu i donem pas al mes de l’any on normalment es produeixen més vacances laborals i on els termòmetres assoleixen el seu màxim esplendor. Si encara no heu visitat la Garrotxa… Aquest agost us hi esperem!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Esport, Estiu, Excursions i rutes, Música, Turisme, i Uncategorized.