Agafar la Garrotxa pel bombí

Les ruptures sentimentals poden arribar a tenir infinites possibilitats d’aprenentatge i ser una font de pensaments i sentiments tant positius com negatius. Moltes de les cançons que escoltem a la ràdio i a la televisió parlen d’un amor fracassat o no correspost. Depenent de com siguin els membres de la relació el procés tindrà uns resultats o uns altres, les reaccions poden tenir un ampli espectre de variables. Les combinacions són infinites. Alguns afirmen haver après i millorat com a persones, d’altres queden estancades en el passat. Una vegada un home li va costar molt recuperar-se de la separació, concretament dinou dies i cinc-centes nits, d’això en va fer una cançó i armat amb guitarra i barret de bombí va compondre una de les cançons espanyoles més conegudes arreu del món. Ho heu endevinat, Joaquín Sabina va ser aquest home i casualment aquest diumenge complirà seixanta-vuit anys.

Allunyant-nos de la veu trencada tan característica fruit d’una vida d’excessos i acceleració ens preguntem… Què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Comencem amb la XII Fira del Fajol de Batet que ja veniem anunciant la setmana passada. Tothom qui vulgui podrà visitar Batet de la Serra per descobrir tots els productes de proximitat de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

En el terreny teatral trobem l’actor Lluís Soler, intèrpret reconegut per la seva excel·lent trajectòria artística i que aquest cap de setmana actuarà amb un repartiment teatral, cinc estrelles, on compartirà escenari amb actors tan reputats com la Teresa VallicrosaJaume Madaula (en Dani de la Riera) i Georgina Latre. Els fans de El CracLa Riera tindran l’oportunitat de tenir davant seu una petita mostra dels actors que interpreten els seus personatges més emblemàtics.

Canviant radicalment de temàtica, motivar als alumnes del nostre sistema educatiu sempre ha estat una tema molt tractat en les tertúlies de cafè o de televisió. És per això que una gran quantitat d’equips d’investigació científica especialitzats en neurociència tenen com a objecte d’estudi el funcionament i formació del cervell dels alumnes per tal d’entendre-ho i estimular la seva motivació. És per això que la xerrada anomenada Què motiva el nostre cervell? guiada pel doctor David Bueno i Torrens de la Universitat de Barcelona ens explicarà un munt de coses interessants.

Com no podia ser d’una altra manera aquest dissabte hi haurà la Presentació oficial del Carnaval d’Olot 2017, un carnaval únic i inigualable.

Moltes activitats ens ofereix aquest cap de setmana la comarca de les terres volcàniques y aquesta només ha estat una petita mostra.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Tradició, i Turisme.