Amb les hores comptades

De vegades costa de creure la velocitat dels dies, és com una bola de neu que es retroalimenta i agafa celeritat, com si arrenquessin directament els calendaris de les parets perquè caduquen massa ràpid. Hi ha gent que ha teoritzat molt sobre el temps, Einstein va descobrir que és relatiu. També hi ha científics contemporanis que defensen la divertida idea que el temps és una dimensió més, això significa que el passat, present i futur formen part de la dimensió temporal, fet que permetria anar endavant o endarrere amb la mateixa facilitat que nosaltres tenim per caminar.

Durant la història de la humanitat els rellotges han estat una eina molt rellevant i sembla que, com un monstre inabastable, no para de retroalimentar-se a si mateix. Hi ha rellotges de sorra, d’aigua, de sol, de vapor, digitals, analògics, de saló, de butxaca, de cucut, de pèndol… I per aquestes dates tots estem a l’espera del final d’any que ho marcarà -per variar-, el rellotge. La dictadura dels rellotges és insaciable i pressiona a la gent perquè consumeixin aliments de tota mena segons la cultura i contextos socioeconòmics: raïm, llenties, hi ha gent que fins i tot ho celebra menjant costelles de porc…

Iniciem els motors del final d’any doncs, amb la família, els amics o com ho prefereixi cadascú i què millor que fer-ho a les terres volcàniques? La sensació indescriptible de veure sortir el sol envoltat de volcans i natura i les activitats que ens ofereix la comarca resulten una combinació fantàstica per rebre aquest any nou 2017 de la millor forma possible. Per posar només uns pocs exemples, aquest cap de setmana hi haurà activitats com l’EsPlay: Espai de lleure educatiu en família, les Jornades Esportives de Tecnificació Nadal 2016, el Mapping de Nadal, el Concert de Nadal de la Garrotxa, i molt més! Com a activitats destacades l’Home dels Nassos es passejarà al matí pels carrers de la ciutat d’Olot l’últim dia de l’any i es celebrarà la 1a edició de Sant Silvestre de Sant Roc, una cursa popular de 5 quilòmetres on hi haurà berenar i obsequi.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Esport, Nadal, Natura, Tradició, Turisme, i Uncategorized.