Amb música i danses, el Garrotxinàrius acosta els Balcans a Olot

Amb la panxa plena ara tenim temps per pair el cap de setmana passat, uns dies marcats per La Fira de Sant Antoni de Santa Pau o altrament la Fira del Fesol. I amb aquests tres dies, a partir d’avui, també tenim temps per fer un munt d’activitats. Mireu sinó el que La Garrotxa ens té preparat. Potser fa un pèl més de fred, però no prou com per deixar-nos tancats a casa!

Comencem avui divendres dia 22 de gener a Sant Vicenç de Maià de Montcal, i és que en aquesta població avui comença la Festa Major. La celebració s’allargarà fins diumenge i omplirà les hores amb activitats per a tots els públics. Des de xerrades sobre els arbres d’aquesta terra, passant per caminades, sopars populars, fins a teatre. Una bona ocasió per visitar el poble i conèixer millor aquest territori.

Cartell Garrotxinàrius

Cartell del Garrotxinàrius 2016

I continuem dissabte dia 23 de gener amb una cita que està agafant força a la ciutat d’Olot, es tracta del Garrotxinàrius. Aquest esdeveniment és indefugible per tots aquells amants de la música folk i les danses tradicionals que encara avui ballem. Podrem participar en tallers i aprendre i gaudir amb balls de les terres de l’Ebre com la jota i descobrir danses de Romania i Bulgària gràcies a Kúmbal, un grup que ens apropa la música i les danses dels balcans. Apunteu, Sala El Torín d’Olot i Sala del Teatre a partir de les 16 h per els tallers i a partir de les 23 h del vespre per el ball-concert!

Categories: Cultura, Dansa, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Música, Teatre, Turisme, i Uncategorized.