Aprofita el pont i corre pel cor de la Fageda!

La primavera accelera el cor als olotins perquè ens permet gaudir dels millors paratges de la comarca. Descobrim els ventalls de verd, els camins acolorits de flors i tenim la necessitat de caminar-los. Per aquest motiu avui us parlem d’una cita imprescindible, la Cursa pel cor de la Fageda.

Demà dissabte 14 es celebrarà la setena edició d’una cursa que té lloc en un dels paisatges més màgics, admirats i singulars, no només de les nostres terres sinó de tot el país: La Fageda d’en Jordà. L’esdeveniment està pensat per a tota la família, tindrà un recorregut de 15 quilòmetres i passarà per diferents volcans de la zona, incloent-hi alguns dels més emblemàtics com el Volcà de Santa Margarida o El Croscat.

La novetat d’enguany és que hi haurà la possibilitat d’escollir entre dues sortides, la de corredors i la de caminadors. Els dorsals es repartiran a partir de les 10h del matí, un quart d’hora abans de començar cada cursa.

La setena edició de ben segur que atraurà molts veïns, però també a turistes de fora La Garrotxa que no es voldran perdre l’oportunitat d’endinsar-se al cor del territori. La cita està pensada per ser accessible i ben oberta a tothom, per això l’organització ha preparat les curses per a discapacitats psíquics i també per als més petits, a partir de 3 anys.

Aquest cap de setmana tens l’excusa perfecta per realitzar una activitat beneficiosa per la salut en contacte amb la natura i per descobrir un entorn immillorable. Corre pel cor de la Fageda i aprofita que tindràs un dia més per descansar, dilluns és festa!

Categories: Activitats, Esport, Excursions i rutes, Natura, Primavera, Turisme, i Uncategorized.