Arranquem l’any de la manera més solidaria

Bon any nou! Tornem d’uns dies molt especials amb molta il·lusió i encara ens esperen uns dies per aprofitar totes les activitats que ens ha portat Olot i La Garrotxa durant aquest Nadal.

Amb una setmana hem passat pel cap d’any, la cavalcada de reis i el seu tortell, potser ens ha tocat la fava i com sempre encara hem trobat forces per encarar les rebaixes. No us quedeu a casa i aprofiteu al màxim aquestes dates, perquè aquest cap de setmana encara ens esperen un munt d’activitats!

reis olot

Imatge de l’Ajuntament d’Olot

Recordeu que encara teniu temps de visitar la mostra de pessebres que s’exposa a diferents espais de la ciutat d’Olot fins al dia 10 de gener. Podrem veure els diorames al Museu de Sants, a Can Trincheria, als Claustres del Carme, a l’Hospici i a la Biblioteca.

I no és l’únic esdeveniment que finalitza aquest cap de setmana, les exposicions de pessebres de les Planes d’Hostoles i de Sant Joan de les Fonts també tancaran les portes el diumenge.

També fins aquest diumenge dia 10, la pista de gel ens permetrà patinar per la Plaça Major. Si encara no t’has posat els guants, encara tens temps. Durant 45 minuts podràs gaudir d’aquesta experiència al centre d’Olot, de dia i de nit, perquè està oberta de 11h a 14h i de 16h a 21h. S’acaben les festes de Nadal però el fred tot just arriba, així que ens esperen molts dies plens d’activitats!

I abans d’acabar volem destacar una altra cita. Es tracta de l’acte solidari que es realitzarà aquest dissabte 9 de gener a Besalú. Sota el nom de Trenquem la Guardiola per Càritas. Aquesta iniciativa que té per eslògan No et quedis el canvi, és una proposta de  la Unió de Comerciants de Besalú, l’Institut Escola i Càrites amb l’objectiu de recaptar donatius als comerços de la població. Aquest dissabte es trencaran les guardioles a la Plaça Llibertat i es farà el recompte de les aportacions.

Categories: Cultura, Exposicions, Museus, Solidari, i Uncategorized.