Arriba la Primavera a Olot!

Aquestes són setmanes de tradicions i és que si venim de la passada Fira de l’Embotit, entrem de ple a les festes de Setmana Santa i tot el que comporta el fet d’entrar a la primavera. Així doncs, aquesta setmana veurem les Processons dels Dolors i donarem l’entrada a la Primavera.

La primera gran notícia que hem de destacar aquesta setmana és que ja ha començat la Primavera a Olot! L’esdeveniment, impulsat per donar la benvinguda a aquesta estació tan esperada de l’any va començar ahir dijous 17 de març de 2016 i s’allargarà fins havent entrat l’estiu, el dia 25 de juny. Es tracta doncs, d’una programació d’activitats culturals que animaran la ciutat d’Olot durant mes o menys tres mesos. Accediu a aquest enllaç per veure la programació, val molt la pena si voleu passar una primavera esplèndida entre volcans!

I avui mateix tenim un esdeveniment que es repeteix a diferents poblacions de les comarques gironines, es tracta de les Processons dels Dolors, una tradició molt arrelada a ciutats com Besalú, Mieres, Amer i Banyoles. L’espectacularitat d’aquests esdeveniments es contrasten amb dades com la que ens arriba de Banyoles en la qual participen fins a 131 manaies. Les congregacions apleguen a una gran quantitat d’espectadors i es tradueixen en moments molt impactants.

Ens trobem en uns dies plens d’activitats i les festes ens ajuden encara més a aprofitar el munt de propostes que ens esperen a les comarques de la Garrotxa. Així que no us quedeu a casa aquests dies i gaudiu d’aquestes terres pel dia del pare, per la primavera i per tots aquells motius que us trobareu visitant-les!

Categories: Cultura, Turisme, i Uncategorized.