Bestioles de nit i coaching pel Montsacopa

Avui dimecres 29 de juliol tindrà lloc una de les sortides anomenades ‘Bestioles de nit’. La sortida de descoberta als aiguamolls de la Moixina i als estanys d’en Broc és per conèixer la fauna nocturna dels ambients humits: sons i ombres de cuques, gripaus i ocells de nit. L’activitat està pensada per a famílies amb nens.

olot_gros

Aquesta activitat també es farà el 12, 21 i 26 d’agost i el 4, 8 i 11 de setembre. El punt de trobada és l’aparcament de la Piscina Municipal d’Olot a les 21:30. Cal tenir en compte que es voreja l’aigua. Cal portar roba i calçat adequats i un lot.

I el dijous dia 30 tindrà lloc el passeig de coachig pel Volcà de Montsacopa. El coaching és un catalitzador i accelerador que t’ajuda a aconseguir els resultats que desitges més ràpidament i amb major seguretat, en qualsevol àmbit de la teva vida. L’activitat està pensada per a joves de 16 a 99 anys. Cal portar roba i calçat còmodes.

Al final de l’activitat es regala una invitació del programa GPS per seguir descobrint la Garrotxa. A més també s’obsequia als assistents amb un tastet degustació de Cuina Volcànica al restaurant La Deu. El Punt de trobada són les cartelleres de davant del restaurant El Volcanet a les set i a les vuit de la tarda.

El mateix dijous la sala El Torín acollirà una sessió de monòlegs a càrrec de còmics d’arreu de l’estat espanyol, de Paramount Commedy, del Club de la comedia i del Comeedy cat.

 

Categories: Natura i Turisme.