Bon Nadal!

A la Garrotxa, els nens i nenes que el cap de setmana passat visitaven poblacions i ciutats com Olot o Santa Pau van poder fer cagar el tió amb una mica d’antelació. Avui, dia 24 de desembre és el dia en què ho podran fer a casa seva amb les seves famílies.

Aquesta setmana ens avancem amb motiu d’aquest dia tan especial. Les festes de Nadal finalment han començat per a molts i això suposa que ens esperen a tots molts moments per aprofitar d’activitats i companyia. Així que cal planificar bé i posar la mirada al calendari.

phpThumb_generated_thumbnailjpg-1

Imatge extreta del web www.turismegarrotxa.com

I si ja estem a punt per avui, no ens podem oblidar de demà dia 25 de desembre. Dia festiu, ens obliga a parar atenció a totes les activitats que es realitzen arreu del territori. A Joanetes, tenim un esdeveniment molt important, el Pessebre Vivent. Ja fa 25 anys que ens acompanyen els pastors i l’especial ambientació d’aquest poble. Aquest any, la població de la Vall d’en Bas ens delectarà els dies 25 de desembre a les 19h de la tarda i els dies 26 i 27 a partir de les 18h de la tarda. Un cap de setmana a Joanetes per admirar!

Per aquestes dates, tampoc ens podem oblidar d’un clàssic; les quines. Diferents poblacions de La Garrotxa han organitzat quines amb motiu de les festes de Nadal. En veurem a Mieres, a Planes d’Hostoles, a Besalú, a Castellfollit de la Roca i també a Tortellà.

A veure si hi ha sort! Nosaltres ja estem preparats per aquesta nit tan especial. Que passeu un bon Nadal!

Categories: Cultura, Turisme, i Uncategorized.