Bonaventura Clotet imparteix una sessió d’”Empresa i recerca Biomèdica” a Olot

El proper 27 de novembre el Doctor Bonaventura Clotet serà a Olot per impartir una ponència sobre ‘Empresa i Recerca Biomèdica. Experiència d’èxit per compartir’.

 agora_gros

La sessió tindrà lloc al restaurant ‘La Deu’ d’Olot i s’emmarca dins el fòrum Àgora d’opinió, un fòrum trimestral d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració. S’estructura en un dinar, la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, i un col·loqui obert per contrastar opinions.

L’acte començarà amb la benvinguda de l’alcalde d’Olot Josep Corominas i la presentació del ponent el Dr. Josep Arimany. A continuació tindrà lloc la ponència del Dr. Bonaventura Clotet. Després del dinar tindrà lloc un debat amb els assistents i torn obert de preguntes.

Bonaventura Clotet es va llicenciar en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en 1976, on es va doctorar en 1981 per les seves investigacions sobre marcadors per a malalties del teixit connectiu.

És el cap de la Unitat de VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona des de 1987 i director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, ubicat al mateix hospital, des de 1993. També és el president de la Fundació Lluita contra la Sida, creada en 1992. A més a més, és professor associat de la facultat de Medicina de la UAB.

Àgora d’opinió és una iniciativa de Creació, la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la Cambra de Comerç de Barcelona, delegació a Osona.

Inscripcions

Fotografies: Àgora d’Opinió i IrsiCaixa

Categories: Conferències i col·loquis i Cultura.