Cap de setmana farcit d’activitats: Astrogarrotxa, Barris i Cornamusa

Aquest cap de setmana la ciutat d’Olot es desperta plena d’activitats! Avui, divendres dia 17, es podrà gaudir de l’activitat organitzada per l’Observatori Astronòmic de Batet de la Serra, que ofereix la possibilitat de contemplar l’espai exterior a través d’un telescopi. El cel de la Garrotxa nocturna ens descobrirà la bellesa i els misteris més llunyans. L’activitat estarà dirigida per un expert de l’Associació Astronòmica de la Garrotxa i serà l’oportunitat per aprendre una mica més sobre aquest territori a través del cel.

A més, avui també es podrà gaudir de les festes dels barris que s’allargaran fins al diumenge dia 18, on hi haurà activitats de tot tipus: balls, sardanes, jocs de cucanyes i molt més. Bonavista, Benavent, Pla de Dalt – El Cassés i l’Eixample Popular són els barris que proporcionaran l’entreteniment, curiositats i diversió a veïns i també als forans. Es tracta d’unes festes que a més a més es complementaran amb la del Festival Internacional de la Cornamusa d’Olot, que es celebrarà aquest diumenge i que acollirà a músics de tot arreu per fer les delícies dels oients.

El festival començarà amb la cercavila dels Óssos del Pirineu a les 12h. Unes hores més tard es farà la tocada d’inici a càrrec d’Adrià BatlleA les 19:30h a la Plaça del Teatre hi haurà un ball folk iniciat per la Cabreta amb el grup Cul de Sac. Finalment es celebrarà el concert de Duncam Chisholm Trio.

Ja ho veieu! Ens trobem davant d’un cap de setmana especialment farcit d’activitats, veniu i descobriu tot el que ens guarda la ciutat més enllà d’aquest blog.

Categories: Arts, Bloc, Cultura, Dansa, Excursions i rutes, Música, Primavera, Tallers, Tradició, i Uncategorized.