Carnaval d’Olot 2017

Inaugurem el nou mes amb tots els ànims del món. El març té una aura única i inconfusible a la comarca de La Garrotxa on ja s’hi pot començar a flairar l’avantsala de la primavera. Els últims esforços de l’hivern es descongelen tímidament donant pas a l’estació per antonomàsia, la que cuida i mima totes les formes de vida hagudes i per haver.

El reconegut i prestigiós compositor i violinista italià, Antonio Vivaldi, aquest dissabte hauria complert el seu tres-cents trenta-novè aniversari. Una figura que va deixar-nos moltes peces musicals de qualitat indiscutibles de les quals la més popular és Les Quatre Estacions. Tothom sap que el nom de l’obra és en honor a les estacions meteorològiques, però qui sap si potser va posar-li per la pizza. El que si és segur, és que aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa ens té preparat una bona collita d’activitats, fresca i de qualitat i una festassa que no ens podem pas perdre. Tot perquè gaudim de les terres volcàniques de la manera que millor ens agradi.

Ja tothom ho sap i fa temps que ho espera, per fi arriba l’únic i inigualable Carnaval d’Olot 2017, el divendres hi haurà l’espectacle reial de playback a càrrec dels Reis i Reines del Carnaval i el dissabte es celebrarà la Gran Rua de Carnaval, a les cinc de la tarda. La gran festa nocturna no podia faltar i aquesta tindrà lloc a la Sala el Torín a partir de mitjanit!

Aquest és només un petit resum de la gran festa que ens té preparat la nostra estimada comarca de La Garrotxa aquest cap de setmana. Sabem que la millor manera de descobrir-ho és en primera persona. Ens trobem aquest cap de setmana a la capital de la comarca per viure un carnaval inoblidable!

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Música, Tradició, i Turisme.