Catarres, Gegants, Lluna plena i l’estiu

Tornem a arrencar motors amb el sempre esperat cap de setmana! Les ganes d’aprofitar el bon temps de l’estiu desperta les passions dels garrotxins i garrotxines en aquestes precioses terres volcàniques, sempre envoltades d’una atmosfera de misteri i bellesa. Doncs ja el tenim a tocar, demà comença l’apreciat cap de setmana. Iniciem aquest divendres amb les festes del barri del Carme i del barri del Morrot d’Olot, molt recomanable passejar pels barris i descobrir tot tipus d’activitats pensades per a grans i petits. El grup de música D’Atzar Trio tocarà a l’Auditori de Can Trona, al vespre, al Centre de Cultura i Natura, una música agradable i genuïnament eclèctica de la mà dels tres artistes.

El dissabte és el gran dia, a la tarda hi haurà la trobada gegantera a la plaça nova. La festa dels gegants és una de les més autèntiques que es celebren a tot el territori, els nens contemplen els altíssims personatges i fan volar la imaginació mentre un conjunt de sentiments ben diferents passen pel seu cos, uns experimenten alegria, altres emoció, curiositat… En definitiva, la trobada gegantera és una gran festa per a grans i petits. Al vespre, a la pista poliesportiva, un dels grups amb més popularitat del panorama català, els Catarres, presentaran la seva gira, Supernova, acompanyats de molts altres grups com Semikorxeres, Tortellinis, Malestruch, Campikipugui, La Carta Esfèrica, Abast i RLP DJ’s i alguns d’ells presentaran nou disc. L’estiu sempre ve ple de concerts, és el moment perfecte per aprofitar aquesta abundància i gaudir d’experiències úniques i irrepetibles. No cal dir que els Catarres són un grup molt estimat i seguit per milers i milers de persones.

Pels qui prefereixin una vetllada més relaxada hi haurà una ruta nocturna i sopar amb lluna plena. Això s’ha d’aprofitar, no totes les setmanes són de lluna plena i ja es sap el que diuen, la lluna plena ens altera…

I per acabar, diumenge el punt final a la setmana amb l’entrada gratuïta a tots els museus d’Olot, la cultura apte per a qualsevol butxaca.

Ja ho veieu, la nostra estimada comarca de la Garrotxa lluirà una estampa ben diversa, animeu-vos a venir i sobretot vigileu amb els homes llop!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Dansa, Estiu, Música, Tradició, Turisme, i Uncategorized.