Coincidències numèriques, de Shakespeare a Sergio Ramos

El trenta de març és un dia assenyalat per les diferents personalitats que hi han nascut. Per un cantó tenim dos pintors, per l’altre també tenim dos cantants i un futbolista. Tots hem sentit a parlar d’ells en major o menor grau i amb una fama de més prestigi, uns, i de menys, d’altres. El més prestigiós i el que encara es recorda any rere any, va ser un autèntic geni de la pintura, el gremi cinematogràfic del país celebra els seus premis en una gran gala. ¿On s’ha vist una cerimònia amb nom de pintor i que estigui dedicat al cinema? Efectivament estem parlant del senyor Goya. L’altre geni que va néixer un trenta de març va ser Vincent van Gogh. És molt curiós que aquests dos grans pintors naixessin el mateix dia, això recorda una mica a la mítica història no del tot certa que Cervantes i Shakespeare van morir el mateix dia. De l’amor d’un cantant cap la dona del seu amic va néixer una gran cançó, Layla és un dels grans temes musicals del músic i guitarrista Eric Clapton. Finalment tenim l’artista musical, Norah Jones i el polèmic futbolista del Reial Madrid, Sergio Ramos. Un pentàgon d’ànimes que han destacat en el seu camp professional en disciplines molt diverses i amb un caràcter totalment diferent. Però el que realment ens estem preguntant és… Què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Doncs com sempre hi haurà múltiples i diverses activitats que ens oferiran un cap de setmana memorarable. Una d’aquestes serà la 7a Trailwalker, una de les grans curses solidàries organitzades per Intermon Oxfam i que ja s’ha convertit en tot un clàssic a les nostres terres. Una bona oportunitat per moure l’esquelet per una bona causa. Dissortadament o no, no a tothom li agrada córrer, és per això que aquests dies vénen carregats de més activitats diverses: tindrem projeccions de documentals, concerts, conferències, visites guiades, presentacions de llibres, inauguracions com el del Museu de la Garrotxa, obres teatrals i molt més.

Ja ho veieu, ens trobem aquest cap de setmana a la comarca més volcànica del territori!

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Conferències i col·loquis, Cultura, Excursions i rutes, Solidari, Tradició, i Turisme.