Comencem l’agost amb força!

Ja el tenim aquí! És la gran recta final de l’estiu i l’esperada època de vacances per a tantíssima gent. L’agost porta la intensitat de l’estació al seu màxim esplendor: la temperatura és la més elevada i la gent està més disposada a passar-ho bé durant les vacances. Els gelats, sorbets, terrassetes i altres, imperen a les vides dels veïns i turistes. El prisma de la vida és diferent, tot agafa una altra perspectiva i la nostra estimada comarca de la Garrotxa es converteix en un autèntic i genuí nèctar amb la capacitat d’atreure a persones ben diverses de tots els racons del món.

Atents als curiosos, però també als amants de l’art, la cultura, la fotografia i als que han crescut en l’actual era de lo visual, la XII Biennal d’Olot-fotografia 2016 ja és aquí. Això vol dir que la capital està repleta d’exposicions fotogràfiques a les sales, museus, bars i cafeteries de la mà d’uns 60 autors vinguts d’Europa, Sud-amèrica i, evidentment, Catalunya. La biennal acabarà el 28 d’agost i marcarà un dels punts i finals de la temporada estival. Nodrir-se del fascinant món de la fotografia on cada autor cristal·litza una realitat totalment diferent és sempre una experiència que val la pena no perdre’s i beneficiar-se de tot l’aprenentatge que genera. Però aquest cap de setmana no només hi ha la biennal, ni de bon tros. També hi ha programades una gran quantitat d’activitats on en destaquem de forma breu un parell.

La primera tindrà lloc aquest dissabte i es materialitza en una plaent nit de sardanes. La dansa emblemàtica del país, una festa on petits i grans s’agafen de les mans per ballar una de les danses amb més càrrega simbòlica del país. Si mai has participat o presenciat unes sardanes aquest dissabte és un bon dia per fer-ho. La segona cau el diumenge tarda al Parc Nou. Aquest cop es celebrarà el concert de Burruezo & Bohemia Camerata i interpretaran músiques d’Al-Àndalus, de la Catalunya jueva i de Sefarad amb una perspectiva contemporània.

Veniu a Olot, descobriu la nostra comarca i gaudiu de la gran quantitat d’activitats que estan programades i repartides per a cada racó de la nostra terra. Benvinguts a la Garrotxa!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Estiu, Exposicions, Fires, mercats i festivals, Museus, Tradició, Turisme, i Uncategorized.