Concert solidari dels Amics de les Arts contra el càncer infantil

Els Amics de les Arts tornen a Olot el proper 11 de juliol després de dos anys d’haver presentat a la plaça de Braus el seu disc ‘Espècies per catalogar’. En aquesta ocasió l’escenari serà el mateix i la formació presentarà el disc ‘Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’.

 amics_arts_grossa

Es tracta d’un concert solidari per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil. Tota la recaptació obtinguda per la venda d’entrades d’aquest concert i d’un altre concert que el grup farà a Sant Cugat es destinaran a diversos projectes de recerca que la Fundació Albert Bosch promou en col·laboració amb l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

El concert començarà a les 10 de la nit, les entrades anticipades costaran 20 euros (22 a taquilla) i es poden adquirir a través del web teatreprincipal.olot.cat. Però la gran festa solidària arrencarà abans. A partir de les vuit del vespre i a l’exterior de la plaça de Braus actuarà el grup CyBee, de Sant Feliu de Llobregat. Els beneficis de la barra B-Crek, que incorporarà les hamburgueses Natrus, Iogurts de la fageda o Aigua de Sant Aniol, també es destinaran a la mateixa causa.

Els Amics de les Arts està format per quatre membres Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué. El seu primer disc, ‘Castafiore Cabaret’, es va editar l’any 2008 i des de llavors n’han publicat tres més, ‘Bed & Breakfast’ (2009), ‘Espècies per catalogar’ (2012) i enguany ‘Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’.  Les seves cançons són petites històries quotidianes fetes amb melodies senzilles, pinzellades d’electrònica, jocs de paraules i molta ironia.

La Fundació privada Albert Bosch té com a objectiu promoure la investigació i recerca de solucions mèdiques, biomèdiques o quirúrgiques derivades de malalties infantils i, en general, contribuir a la millora del benestar social de les persones al llarg de la vida. La metodologia de treball consisteix en la concessió de beques i ajudes per a projectes de desenvolupament i formació de postgraduats, convenis de col·laboració amb universitats, institucions públiques o privades i empreses i en la col·laboració amb d’altres fundacions.

Categories: Cultura, Música, i Solidari.