Coneix Olot i la sort de donar sang

La primera setmana de maig ha arribat carregada i ha aplanat el terreny per tot aquell munt d’activitats que ens esperen durant tot el cap de setmana i els pròxims dies de maig. La Fira de la Primavera va ser un èxit i Olot es va tornar a omplir de l’ambient primaveral que identifica tant i tant aquesta festa. I és que aquesta estació de l’any és la responsable de fer aflorar la gent de les seves cases; encara que pel que hem anat veient els passats dies d’hivern, una mica de fred i de vent no espanta la gent de la Garrotxa.

Aquesta mateixa gent hem sortit durant tota la setmana amb motiu de la setmana de la donació de sang d’Olot. Tal com anuncia el cartell informatiu, la gent d’Olot tenim la sort de donar sang en una campanya de sis dies per ajudar a les reserves del Banc de Sang i Teixits, que ha d’afrontar la necessitat de 1.000 donacions cada dia. La campanya s’ha realitzat en diferents espais emblemàtics de la ciutat com a La Carbonera, a l’IES La Garrotxa o la Plaça Clarà.

Diferents espais per a diferents dies perquè tothom tingui l’oportunitat de realitzar una activitat totalment sana i solidària -cada donació pot salvar fins a tres vides!- que pot ser recurrent fins a 3 o quatre vegades l’any, per les dones i els homes respectivament. Si ja us hem convençut però no heu tingut temps per participar-hi, la setmana de donació continua fins dilluns! Avui divendres dia 6 i demà dissabte dia 7, podeu anar a l’Hospital Comarcal d’Olot de 16h a 21h; i el dilluns dia 9 encara podreu ajudar al Casal Sant Roc de 18h a 21h. A Olot tenim la sort de donar sang i en tenim una gran oportunitat, aprofitem-ho!

I una vegada hem pres el suc i el croissant, ja tornem a tenir totes les forces necessàries per continuar repassant l’agenda del cap de setmana. Per una banda, avui comença la Festa del Roser d’Argelaguer, que podreu gaudir fins diumenge; veurem un munt d’activitats i un espectacle visual de finestres i balcons guarnides de flors. I per altra banda, tenim a punt un altre esdeveniment imprescindible, La Marxosa de Castellfollit de la Roca que enguany acumularà la impressionant xifra de les 25 edicions; es tracta d’una marxa d’entre quatre hores i mitja i cinc hores que travessarà espais emblemàtics del territori.

Categories: Activitats, Esport, Excursions i rutes, Fires, mercats i festivals, Instal·lacions, Natura, Primavera, Solidari, Tradició, i Uncategorized.