Cultura i esport per la setmana de Nadal

Avui diumenge tindrà lloc l’única representació del pessebre vivent d’Olot. Seran 25 escenes que enguany arriben a la seva desena edició. 110 figurants donaran vida a passatges tradicionals i bíblics, amenitzats amb interpretacions musicals durant el recorregut, que s’iniciarà al pont de Sant Roc. El pessebre començarà a les 6 de la tarda.

 600

El Passatge del Cinema Colón acollirà la mostra de plafons de setze clàssics del setè art. Algunes de les pel·lícules escollides són Casablanca, E.T, Pulp Fiction, El gran dictador, Manhattan, Gilda, Ben Hur, Apocalypse Now…. D’aquestes se’n podran veure imatges, escoltar  les veus originals, i a més de cartells i fotografies d’època, a la taquilla hi haurà una sorpresa preparada.

Amb motiu d’aquest muntatge, que romandrà exposat durant aproximadament mig any, Cines Olot té previst anar tornant a projectar les setze pel·lícules.

Aquells que prefereixin una activitat més dinàmica,  la plaça Major d’Olot serà l’emplaçament de la pista de gel d’enguany. Tothom qui ho vulgui podrà patinar sobre gel fins el proper 7 de gener. L’horari d’obertura de la pista és d’11 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre.

Categories: Cultura i Esport.