De la fama al Festival de Literatura Girona-Olot

Que curiós que arriba a ser el món de la fama, com pot ser que persones aparentment normals i corrents siguin, d’un dia per l’altre, reconegudes i populars en tot un país. De la nit al dia aquestes persones traspassen una barrera que tardaran qui sap si mesos o anys en sortir-ne’n. La reputació de les figures mediàtiques pot mutar, un exemple clar és el d’Arturo Valls que, casualment, demà serà el seu aniversari. Aquest actor ha patit un canvi de reputació i popularitat brutal. La fama, tan perseguida per uns i tan temuda per altres. Però el que realment ens preguntem és… que ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Doncs aquest cap de setmana ve carregat d’activitats hagudes i per haver i el gran protagonista és el Festival de Literatura de Girona-Olot que el podrem gaudir del 23 de març a l’1 d’abril de 2017.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Fires, mercats i festivals, Tradició, i Turisme.