De la gran pantalla a l’espectacle de la sinestèsia.

Recordeu aquella pel·lícula on hi havia una escena on apareixien un grup d’homes a la platja? Sí, aquella on corrien amb una música característica. Carros de Fuego va deixar per a la posteritat una imatge única i memorable, una estampa que molts han parodiat i rememorat. Doncs bé, aquest cap de setmana, a la nostra estimada comarca de La Garrotxa s’hi viuran tantes experiències que també seran per memorar, gairebé tant o més que la mítica escena.

Ja que hem començat tan cinematogràfics, iniciem el divendres amb La Chambre bleue, una pel·lícula francesa que beu de la Nouvelle Vague i que esdevé una autèntica experiència visual. No s’ho haguessin imaginat pas això els germans Lumière, que lo del cinema arribaria tan i tan lluny… Doncs bé, aquesta és una pel·lícula molt recomanable per a tots els amants del cinema i que es podrà veure als Cines Olot.

I… canviant totalment de tema, com ressona dins del cap l’acció de visitar un volcà. Una frase carregada de connotacions inversemblants. La imaginació no té límits, com es diu en l’eloqüent llibre No pienses en un elefante, quan diuen que no pensis en un elefant, no es pot evitar d’imaginar un elefant. De la mateixa manera, quan et diuen “Avui visitaré un volcà” molta gent no pot evitar d’imaginar algú dirigint-se cap a un volcà en plena erupció, la ment sempre busca evadir-se i el morbo és un bon recurs, sinó que els hi preguntin a les grans productores de televisió. Perquè parlem de visitar un volcà? Perquè aquest cap de setmana hi haurà una visita guiada al volcà del Montsacopa, pels que vulguin viure aventures, no està malament preparar alguna excursió per sentir-se com un autèntic Indiana Jones.

Amb tot, de la gran pantalla d’Indiana Jones i Carros de Fuego, anem directes cap a un espectacle ben curiós. Un espectacle recomanat per a nens de 2 a 4 anys i que esdevé una estimulació i sorpresa molt gran entre els més menuts i també entre els més grans. Little Night és un espectacle on el joc i els nens esdevenen els protagonistes principals. Una activitat molt recomanable.

Moltes, moltíssimes experiències de tot tipus, moltes activitats que aquest modest escrit no pot conglomerar, la nostra estimada comarca de La Garrotxa sempre està sorprenent, delectant i estimulant, entre d’altres, a tota persona, sigui turista o veí. Ens veiem aquest cap de setmana a la comarca, ens endinsem a les terres volcàniques.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Literatura i cinema, Tradició, i Turisme.