De la màgia a La Garrotxa

La màgia és un territori misteriós per a molts, i il·lusionista o secret per a molts altres, i és que encara que l’acompanyin moltes preguntes, la que més es repeteix és sempre la mateixa; ¿Existeix la màgia? Es pot considerar que existeix quan hi creus, quan deixes l’escepticisme enrere, i et poses a les seves mans, experimentant una sensació que s’apodera de tu mentre albergues a la il·lusió que provoca.

Poder aconseguir allò que semblava impossible i sentir que tot i pensant que és irreal ho pots veure, desperta somni i sorpresa a parts iguals; el somni d’aconseguir allò que et proposis, i la sorpresa de veure que ho has aconseguit. A la Garrotxa és fàcil somiar, perquè cada dimecres de juliol pots gaudir de l’art del circ a la plaça de Braus. La Roue de la Mort, la petita història d’un gran paisatge o les Butors s’encarreguen del viatge. A més, com l’encanteri que la màgia genera a l’aliè, la visita astronòmica a l’Observatori de Batet de l’Astrogarrotxa farà que t’evadeixis i descobreixis una mica més, d’allò que semblava que era menys.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Estiu, Tradició, i Turisme.