De la música a La Garrotxa

La música és una part imprescindible de la nostra existència. Fins a la més remota tribu de l’Amazones la té incorporada a la seva vida com a element imprescindible amb profundes connotacions màgiques. La capacitat que aquesta té per aconseguir transportar a l’oient a una època vital determinada i modificar l’estat d’ànim és brutal. Ja ho diu el refrany castellà: “la música amansa a las fieras”. Com tot producte creat per la mà de l’home aquesta ha experimentat una evolució imparable.

Des de la música més simple produïda amb les flautes més primitives, fins al més nou dels gèneres electrònics, les combinacions semblen inesgotables i ja ho diuen que la música és matemàtica pura. Si la música són números estem de sort, perquè aquests són infinits.

És interessant com les persones tenen la necessitat d’autoetiquetar-se a favor d’uns gèneres musicals i en contra d’uns altres per aconseguir dibuixar la seva personalitat. Un dels múltiples “principis” que el prestigiós psicòleg Robert Cialdini va detectar i definir és el de la coherència. Aquest principi explica el fenomen pel qual moltes persones es senten identificades amb una idea determinada i la defensen encara que en el fons hagin canviat d’opinió. Un autor bastant neutre en quant a polèmica i que sol agradar a tothom és el músic Jack Johnson i casualment avui és el seu aniversari. Tot això està molt bé però tots ens preguntem… Què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Espectacles multimèdia, teatre, exposicions, seminaris, cursos, xerrades, dansa, música, cinema, museus, sortides, marxes populars, castellers i molt més. La millor manera de descobrir-ho? Visitant la comarca més volcànica i màgica del territori! Ja ho sabeu, aquest cap de setmana ens trobem a La Garrotxa.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Dansa, Esport, Excursions i rutes, Exposicions, Fires, mercats i festivals, Museus, Música, Primavera, Tallers, Teatre, Tradició, i Turisme.