De la tensió i distensió fictícia a La Garrotxa real

Qui no s’ha enganxat mai a una telenovel·la o té familiars que hi han estat? El fenomen d’aquest format televisiu és molt més antic del que ens podem arribar a imaginar. Per posar un exemple proper, a Catalunya mateix Ausiàs March ja teixia els punts clau dins les seves novel·les per aconseguir aquest desig de voler saber més tan característic del gènere. El joc de la tensió i distensió narrativa aconseguia i aconsegueix que els lectors, en el passat, i els teleespectadors, en present, sentin un autèntic torrent d’emocions i sentiments capaç de generar autèntica addicció.

L’empatia pels personatges i la mateixa història esdevenen en un clàssic pels seguidors. Com més d’un cop ha afirmat l’humorista Berto Romero, quan aconsegueixes consolidar-te en un camp concret de l’entreteniment, en el seu cas l’humorístic, la gent ja percep d’aquella manera determinada al personatge i encara que intenti parlar seriosament el més probable és que l’espectador li faci gràcia. Una actriu que ha protagonitzat moltes telenovel·les catalanes ha estat Emma Vilarasau, que precisament avui és el seu aniversari. També compleix anys un gran del cinema reconegut internacionalment, Nacho Vigalondo. Tot això està molt bé però… ¿Què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Com sempre el cap de setmana ve replet d’activitats de tot tipus, per posar només un parell d’exemples, demà a l’Orfeó Popular Olotí hi haurà l’adaptació de L’estranya parella protagonitzada pels germans Jordi i Xevi Colom. L’endemà a la sala El Torín hi haurà una tarda de ball amb música de qualitat i molt bon ambient. Ja ho sabeu, ens trobem a la terra més volcànica del territori!

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Dansa, Música, Primavera, Teatre, Tradició, i Turisme.