De l’esport d’elit a La Garrotxa

És increïble el món dels esports, com un esportista d’elit pot arribar a dedicar la seva vida a unes rutines tan estrictes per aconseguir un únic objectiu. Entrenaments, dietes, horaris durant anys i sense tenir la certesa que es complirà el somni pel qual ha invertit tota una vida. Val realment la pena? La capacitat d’autosuperació, la fama que arriba a través del reconeixement i finalment la repercussió econòmica i personal s’ho val? Observant amb deteniment la major part de les entrevistes realitzades als millors dels millors sembla que sí. Difícilment es pot veure un esportista que no gaudeixi fent el que millor sap fer. Per la resta dels mortals estar amb els amics amb una cerveseta mirant-s’ho des del televisor tampoc sembla mala idea, una situació win-win de les que últimament s’ha parlat tant. A gaudir uns i altres dels tornejos, olimpíades i del fruit d’aquestes disciplines tan admirables. Demà precisament és l’aniversari de Rafael Nadal, una de les poques persones que sempre podrà dir que, durant uns anys va ser el millor tenista del món. Diuen que la vida és un joc i guanya qui millor s’ho passa, i quina millor manera de viure el cap de setmana que visitant la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Hi haurà de tot: exposicions com “l’Univers, L’espai on vivim” o “Masó, Interiors”, xerrades com “el camí de la felicitat o la felicitat del camí” o “creences i religions. Llibertat, diversitat i conflicte”, mostra de pintura de la gent gran de l’Escola Municipal d’Expressió, teatre amb “Laboractori jove” o “Quin Món!” i molt més.

El juny ja és aquí i les portes de l’estiu estan a punt d’obrir. L’explosió de colors iniciada durant la primavera desemboca en un camp de batalla tèrmic on els principals vencedors calòrics són els gelats. Esgotant els sospirs preliminars de la calor intensa, us esperem. Ja ho sabeu, ens trobem aquest cap de setmana a les terres més genuïnament volcàniques del territori.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Esport, Natura, Primavera, Tradició, i Turisme.