De l’humor a La Garrotxa

Tothom en major o menor mesura pot afirmar sense cap mena de problema que està a favor de l’humor. Cada individu tolera uns determinats límits de la comèdia. De tipus d’humor n’hi ha molts i precisament en aquest país tenim múltiples professionals de tota mena des de Buenafuente a Ignatius Farray. La història de l’humor és enormement rica i diversa aquí i a tot arreu. El riure té poders curatius afirmen els científics. Quants bons moments ens han regalat professionals i pioners com Charles Chaplin, Hermanos Marx, Monty Python i per què no dir-ho? Chiquito de la Calzada que va inaugurar un gènere que neix i morirà amb ell. Aquest malagueny va generar un autèntic bomb a la societat espanyola i va provocar milers de riures arreu del territori. Casualment aquest diumenge serà l’aniversari del mític humorista de coreografia espasmòdica i vestits amb clapejats de colors. Tot això està molt bé, però el que realment ens preguntem és… Què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Doncs com sempre, de tot: l’hora del conte, la mostra Som Música, seminaris i cursos com la comunicació efectiva per a comerciants, Xerrada “El Fluvià com a eix vertebrador de la comarca”, presentació del llibre Moriren dues vegades, Postcards from Ghana, Medea d’Eurípides (Dansa), Cineclub: Lady Macbeth (Cinema), visites guiades a l’exposició “Donem la benvinguda al llop” i sortida de camp, visita guiada a Sant Esteve, Xerrada l’estat del llop a Catalunya, i molt més.

Com a esdeveniment destacat està el lliurament de les Ales a la Cultura a Joan Asin. Aquest guardó és el que entrega anualment l’Ajuntament d’Olot a una persona o entitat que treballa per la cultura a la ciutat. Ja ho sabeu, ens trobem aquest cap de setmana a la comarca més volcànica i misteriosa del territori. ¡Fistro, diodenarl, cobarde!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Primavera, Tradició, i Turisme.