Del capitalisme a La Garrotxa

Si ens aturem un segon a observar com funciona el món és sorprenent com el capitalisme ha impregnat tota la societat i s’ha acabat imposant com a sistema. Com sempre, hi ha defensors i detractors. Inevitablement, si estàs llegint això és que estàs dins el sistema i per tant, de forma activa o passiva estàs ajudant a retroalimentar-ho. Hi ha una pel·lícula molt interessant anomenada “In to the wild”. Aquesta narra la història d’un estudiant que té molt bones notes i aconsegueix treure’s els estudis superiors per finalment abandonar-ho tot i aïllar-se del que la societat representa i tant el repel·leix. Una història atípica basada en fets reals. Qui sap si aquests fets haguessin agradat a Adam Smith, pare de l’economia moderna, el que sí que és segur és que avui hauria estat el seu aniversari. Si una cosa és ben certa, és que la realitat que vivim dia a dia és en part responsabilitat seva. Us imagineu que hagués passat si no hagués nascut? Com diu aquella cançó dels Manella vida que ens hem perdut simplement no existeix”. Però el que realment volem saber és què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra benvolguda comarca de La Garrotxa.
Casualitats del destí, el proper dissabte 17 de juny es celebrarà el Shopping Nit de 20h a 24h. Una efemèride atípica on participaran moltes botigues i que també comptarà amb un parell d’actuacions musicals, a més d’un sorteig amb diferents premis (de fins a un valor màxim de 200€).

A més d’aquesta activitat hi haurà moltíssimes altres per a tots els gustos. Ja ho veieu, el destí és capritxós i les coincidències no solen decaure. Ens veiem aquest cap de setmana a la nostra benvolguda comarca de La Garrotxa. Qui sap quantes casualitats més ens trobarem a les terres més màgicament volcàniques del territori?

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Estiu, Fires, mercats i festivals, Tradició, Turisme, i Uncategorized.