Dels cabells llargs a La Garrotxa

Aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa ens té preparat un bon munt de propostes que de seguida tindrem sobre la taula, abans però tenim la dada del dia. Avui és l’aniversari d’un esportista català ja retirat. Durant els seus anys de carrera professional va consolidar-se com a un dels referents i va convertir-se en figura clau de la història del futbol mundial, tant amb el seu equip com amb la selecció espanyola. Carles Puyol va néixer un 13 d’abril com avui. L’esportista ja retirat, va partir-se la cara al camp, literalment, per fer gaudir a tothom independentment dels colors que sentien uns o altres.

Que curiós és el camí que porta a ser dels millors fent el que a un li agrada. Com una persona pot saber si té talent innat per tocar, per exemple, el violí? Quantes persones hauran viscut una vida sencera sense descobrir el seu autèntic talent… Els experts diuen que per començar a conèixer-se un mateix el que s’ha de fer és meditar. Deixar la ment en blanc, quina fita tan gran pot arribar a representar per qualsevol individu. Cada dia ens ataquen missatges de tot tipus acompanyats de sorolls i presses. L’estrès és un dels grans enemics de la nostra societat. Entre tota aquesta voràgine de marxes forçades  en un primeríssim primer pla apareixen… les vacances!

Que bé que li va a tanta gent aquests dies de Setmana Santa on es celebren jornades esportives, concerts del cançoner d’Olot, visites guiades al volcà de Montsacopa, s’exibeix l’antic Ball del Xai Be, es realitzen projeccions de l’òpera de La Traviata i un bon munt d’activitats hagudes i per haver decoren i animen la nostra comarca.

Efectivament, el cap de setmana s’allarga un parell de dies pel cap i per la cua. Precisament la cua mouran aquest dilluns els gossos de l’associació de Joves del Gos de Sant Roc d’Olot que ja celebren la 3ª Marxa popular del Gos de Santa Roc “The Walking Dog”. Una activitat per gaudir del dia començant la jornada amb bon peu, ja que començarà entre les 7:30 i les 8:00 del matí. Una activitat pels millors amics de l’home i també pels seus amos.

Ja ho sabeu, ens trobem aquest cap de setmana a la nostra estimada comarca de La Garrotxa, la terra més volcànica del territori!

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Esport, Excursions i rutes, Literatura i cinema, Música, Natura, Primavera, Teatre, Tradició, i Turisme.