Dels concursos a La Garrotxa

El món de la televisió ha anat consolidant figures mediàtiques de naturalesa ben diversa. Si focalitzem l’atenció a l’àmbit espanyol, trobem des de presentadors d’informatius fins a humoristes que freguen el post humor i princeses de barri amb vides de fulletó del segle passat. Els concursos televisius sempre han tingut un espai determinat en la programació de “la caixa tonta” i els respectius showmans han consolidat la seva fama i reputació en la retina de més d’una generació. Els còmics del país han aconseguit convertir en un clàssic de la immortalitat al mític presentador de Saber y Ganar, Jordi Hurtado. Un altre concurs que va aconseguir una gran fama a Espanya va ser ¿Quién quiere ser millonario?. El programa va ser conduït per un showman que en el seu moment va marcar estil propi amb un gest tan senzill com el que és aixecar una cella. Casualment avui és l’aniversari de Carlos Sobera. Les estrelles televisives viuen moments ben diversos al llarg de la seva carrera professional i avui nosaltres ens preguntem… Què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Podreu descobrir-ho amb els vostres propis ulls. Així que ja ho sabeu, ens veiem aquest cap de setmana a la terra més màgicament volcànica del territori.

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Teatre, i Turisme.