Dels estímuls del mercat a la bellesa de la natura

Tots hem vist pel·lícules o llegit llibres ambientats a l’edat mitjana i ens hem imaginat com seria viure en aquells temps tan radicalment oposats als nostres. El mercat és quelcom antic i element imprescindible que va permetre l’intercanvi de béns i serveis contribuint de forma directa en l’evolució de les societats. De la mateixa manera que els egipcis ens van lliurar un llegat material molt concret en forma de piràmides, els nostres avantpassats comuns ens van deixar una forma de fer, un esdeveniment que a tot arreu on es reprodueix atrau veïns i forans, on tot tipus de productes i formes de pensar es troben concentrats en un espai delimitat per les múltiples paradetes que conformen el gran teixit de l’intercanvi.

Com diu la cançó del mític grup de música, Queen, l’espectacle ha de continuar, i a Olot, aquest dissabte dia 13, a la Plaça del Mig, es celebra el Mercat Olot Antic. La Plaça acollirà un mercat d’antiquaris, col·leccionistes i brocanters. Un lloc on s’hi trobaran objectes de tota mena i on la imaginació hi trobarà el seu racó per alimentar-se de l’espectacle pels cinc sentits que sempre comporta visitar un mercat.

Sortim de la ciutat i ens dirigim cap a una de les zones més naturals, misterioses, i vives de la nostra estimada comarca de La GarrotxaBestioles de nit és una experiència única on els Aiguamolls de la Deu i els Estanys d’en Broc es sinceren amb els visitants deixant al descobert la seva flora i fauna més bella. Hi ha temps per a tot i com els antics cavallers feien, després de passar pel mercat i la ciutat, s’endinsaven en paisatges totalment màgics i absolutament lliures de la mà de l’home.

I a la tarda del diumenge… el Cafè Tost Duo realitzarà un concert de piano i violoncel interpretant les millors BSO de la història del cinema.

Ja ho veieu, a Olot i a la Garrotxa s’hi pot viure una autèntica aventura on petits i grans poden gaudir.

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Esport, Estiu, Excursions i rutes, Fires, mercats i festivals, Natura, Tradició, i Turisme.