Dels pirates a La Garrotxa

Els pirates sempre han estat una font d’inspiració per a molts creadors d’històries. És molt interessant com els referents van canviant amb el pas del temps. Abans, quan algú pensava en pirates el primer que li venia al cap era Barbarroja o el capità Garfi. Des de fa uns anys el primer en qui pensa molta gent és Jack Sparrow. Sembla que sense adonar-nos compte quan es parla de pirates es faci en passat, i a vegades oblidem que mai han desaparegut, simplement han reduït considerablement el seu terreny i s’han adaptat als nous temps apoderant-se d’autèntics arsenals de guerra. Recuperant el personatge de Jack Sparrow, us el podeu imaginar amb un smartphone? Seria totalment anacrònic, potser sí que els pirates ja no existeixen, si més no en el sentit més estrictament romàntic. Johnny Depp ha forjat molts personatges de naturalesa radicalment oposada i amb les seves interpretacions ha aconseguit nodrir al cinema de veritables lliçons interpretatives. Avui, nou de juny, és el seu aniversari, qui sap si els millors personatges encara estan per crear. Tot això està molt bé però el que realment ens preguntem és…

Què ens tindrà preparat aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Doncs aquest cap de setmana, com cada segon dissabte de mes, es celebrarà aquest interessant i genuí mercat d’objectes antics i col·leccionisme, el reconegut Olot Antic. A més hi haurà moltes altres activitats com la xerrada sobre com podem recuperar el patrimoni musical, la inauguració de l’exposició fotogràfica “La fageda d’en Joan”, tardes de ball, hores del conte i molt, moltíssimes activitats més acompanyades d’aquest estiu que ja s’acosta. Ja ho sabeu, ens trobem aquest cap de setmana a la nostra estimada comarca de La Garrotxa.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Conferències i col·loquis, Cultura, i Exposicions.