El destí o la sort del febrer

Creieu en el destí? Hi ha persones que hi creuen i defensen la seva existència, diuen que és indefugible, que tot el que ha passat, passa i passarà està d’alguna manera “escrit”. També hi ha l’altre bàndol, els que opinen que tot està per construir. Alguns diccionaris de sinònims indiquen que el destí és el mateix que la casualitat o la sort.

Tots aquests termes són coneguts per tothom però difícils de descriure amb precisió. Què me’n dieu de les casualitats? Un bon exemple és la Shakira i Gerard Piqué, cantant pop colombiana i futbolista català. Aquests dos personatges han acabat formant una família, perquè això fos possible hi ha hagut més d’una casualitat: el mundial de futbol va ser una gran coincidència i una altra de ben curiosa és que els dos van néixer un 2 de febrer i… ves per on, avui és 2 de febrer!

Tan si creiem en el destí o no, val la pena saber que passarà aquest cap de setmana a la nostra estimada comarca de La Garrotxa. Què ens tindrà preparat aquests últims dies de la setmana una de les terres més màgiques i volcàniques del país?

Aquest cap de setmana tindrem tot d’històries ben diverses per viure i recordar. Qui no ha viscut grans moments amb les aventures del Quixot i el seu noble escuder sempre acompanyat pel seu inseparable ase? Doncs aquest cap de setmana hi haurà una activitat enfocada a passejar amb autèntics ases catalans per gaudir d’un entorn únic i natural. Una activitat perquè més d’un es senti com aquell personatge tan entranyable i faci volar la seva imaginació.

Aquest cap de setmana hi haurà moltes més activitats però l’efemèride a destacar és la Fira del Farro. Aquesta es celebrarà a la Vall de Bianya i comptarà amb diversos actes per tal de demostrar totes les bondats d’aquest cereal tan apreciat.

Ja ho veieu val la pena saber que passarà aquest cap de setmana a la nostra estimada comarca de La Garrotxa!

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació Olot t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Cultura, Exposicions, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Tallers, Tradició, i Turisme.