Dibuixant la tardor amb fires i cels estrellats

El dia 10 d’octubre l’Associació Astronòmica de la Garrotxa posava el punt de mira a la Garrotxa amb un cicle d’esdeveniments que durarà fins al 20 de desembre. Es tracta de l’Astrogarrotxa, que ens permetrà posar-nos les lents de l’astronomia.

Amb l’objectiu d’endinsar-nos en aquest apassionant univers, tots els caps de setmana de la tardor podrem gaudir de xerrades i tallers d’observació que acollirà l’Observatori astronòmic de Batet de la Serra. Activitat imprescindible per gaudir del territori de la Garrotxa, mirant el seu cel.

I si tot seguit apuntem amb l’òptica a la capital de la comarca, veurem dos esdeveniments que s’enllaçaran durant aquest cap de setmana i que hem d’assenyalar a la nostra agenda en vermell.

Fira-St-Lluc

Imatge extreta de www.agendaolot.com

En primer lloc, el dissabte 17 i Diumenge 18, els carrers d’Olot s’ompliran de gent, parades i bullici amb la Fira de Sant Lluc. Dos dies reservats a la tradició firal de la ciutat i que sumen edicions a aquest esdeveniment que enguany compleix l’espectacular xifra del 700è aniversari.

En segon lloc i durant les mateixes dates, Segueix el Fil ocuparà el Carrer dels Sastres per teixir una proposta plena d’activitats amb robes i fils. I com si tot plegat no signifiqués un gran cistell d’esdeveniments, el diumenge 18 tindrà lloc la 60a edició de la Fira del Dibuix d’Olot a la Plaça Clarà. Així que res de quedar-se a casa, Olot fa punta als caps de setmana perquè comencis a dibuixar la teva tardor.

Categories: Conferències i col·loquis, Cultura, Fires, mercats i festivals, i Uncategorized.