Diumenge d’excursions: bolets o volcans?

El passat cap de setmana la Fira de Sant Lluc es va deixar admirar per una gran quantitat de visitants i participants, els mateixos que van fer lluir les 131 activitats repartides al llarg del cap de setmana dins els 25.000 metres quadrats que el centre de la ciutat va dedicar  plenament a l’esdeveniment.

Tot plegat, ha suposat un gran impacte a la ciutat, que en l’aniversari de la 700a edició s’ha traduït en una altíssima ocupació hotelera d’Olot. Segons Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Olot, s’ha assolit una mitjana del 80% d’ocupació durant tot el cap de setmana, arribant concretament al pic del 95% el dissabte i notant un creixement molt destacat el divendres en relació a l’anterior edició.

Ens hem trobat una vegada més, doncs, amb un conglomerat molt ben avingut d’activitats que demostra uns resultats excepcionals; qui ho hagués firmat set-cents anys enrere?

I ara, apuntant el retolador a les pròximes caselles del calendari, els aficionats a l’excursionisme se’ls presenta un dilema. Aquest diumenge dia 25 d’octubre coincideixen dos esdeveniments, la Sortida guiada per anar a buscar bolets i Visita el Montsacopa, un volcà únic al centre d’Olot.

Per una banda,  tenim una sortida guiada organitzada en col·laboració amb el Museu dels Volcans d’Olot per conèixer més a fons el món dels bolets i l’espai del bosc. Es tracta d’una activitat gratuïta a càrrec de Jordi Zapata. Trobareu més informació aquí. Per altra banda, podrem conèixer de ben aprop un mirador excepcional d’Olot, el volcà Montsacopa, en una excursió per a totes les edats d’una durada d’una hora i mitja. Per participar-hi cal apuntar-s’hi prèviament! En aquest enllaç trobareu la manera de fer-ho.

Categories: Cultura, Esport, Fires, mercats i festivals, Museus, Natura, Turisme, i Uncategorized.