El conte del castell de Quartet de corda

Un home fa volar coloms assegut en un banc, immers en la seva imaginació tot d’una desperta del somni que el duia directament cap a la idea dels mil milions de dòlars. Quina llàstima, ja quasi ho tenia. Però que l’ha abstret d’aquesta meravellosa inspiració? Una gralla, l’únic i inimitable instrument invocador de castells volants sobre mars d’il·lusió humana. – Bé – va pensar l’home – potser ara no em faré ric, però la glòria que pensava aconseguir a través dels bitllets m’ha caigut del cel en forma d’enxaneta. Fi.

Ni és un conte, ni apareix un quartet de corda. Perquè aquest cap de setmana no serà una història que t’expliquin, serà una experiència viscuda, pròpia. Comencem doncs amb la programació d’activitats que ens ofereix la nostra estimada comarca de la Garrotxa. Pel principi tot comença i així anem a conquerir el divendres.

Aquest divendres a Olot començaran les festes del barri de Pequín: sardanes, balls, jocs de cucanya faran les delícies dels forans i veïns. Quina diversió més gran són els jocs de cucanya, una festa molt pròpia d’aquesta època de l’any, on es diverteixen tant els més grans com els més petits i quins records de joventut en tenim tantes i tantes persones.

El dissabte a Foment del Montgrí hi haurà una autèntica gresca al firal, l’Agrupació Sardanista Olot ens complaurà amb una nit de sardanes memorable.

Diuen que tot va bé si acaba bé, aquest diumenge farem el punt final de la setmana amb el concert d’Aupa Quartet. Quin plaer indescriptible agradable és el d’escoltar en directe un quartet de corda de qualitat.

 

Fotografia del quartet de corda Aupa.

Ja ho veieu, no hi ha contes que valguin, aquest cap de setmana a Olot i a la comarca hi ha un viatge fantàstic per fer, un viatge per viure. Vine a la Garrotxa!

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bó i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Dansa, Esport, Estiu, Fires, mercats i festivals, Tradició, i Turisme.