El desembre i La Garrotxa canviant

Per molts arriba una de les grans èpoques de l’any, estem a les portes de l’hivern com una dona de classe mitjana està esperant el primer dia de rebaixes davant les portes d’uns grans magatzems a només uns pocs minuts d’obrir l’establiment. Això vol dir que tenim a tocar el Nadal, consumisme per donar i regalar -mai millor dit-

Anem a descobrir què ens té preparat aquest mes carregat d’emocions, endinsem-nos en la nostra genuïna i acollidora comarca. Quan arriba aquesta època de l’any, La Garrotxa adquireix un color especial i com si es tractés d’una libèl·lula en plena metamorfosi, les activitats agafen el caire característic que ens marquen les quatre estacions i que amb tant talent va homenatjar el mestre Antonio Lucio Vivaldi.

Aquest dissabte dia 3 de desembre l’exposició d’icones de Carme Ayguavives es podrà visitar a la Sala 15 d’Olot, una col·lecció d’imatges de pintures religioses realitzades amb una tècnica acurada i lenta per tal de seguir els cànons tradicionals elaborats amb pigments naturals o minerals. Una activitat que pot interessar tant a creients com a agnòstics per la seva càrrega artística i espiritual, diferents maneres de gaudir una mateixa realitat.

Com un estruç treu el cap del terra sentint-se més còmode despres d’uns instants d’incertesa i nerviosisme, apareix la següent activitat: la gran inauguració de la Mostra de Pessebres -algú havia dit Nadal? – Aquest acte inaugural començarà a Can Trincheria i recorrerà les diferents seus d’enguany entre les qual s’hi troben l’Hospici, el Museu dels Sants, la Biblioteca Marià Vayreda, el Claustre del CarmeCan Trincheria.

També hi haurà moltes altres activitats per a tots els gustos com el taller infantil de decoració de galetes per penjar a l’arbre de Nadal, la tarda de ball. Què tal Trio o la jornada de portes obertes als Museus d’Olot. Per cert, aquest cap de setmana també hi haurà lloc per a la música i Teràpia de Shock tocarà al Teatre Principal d’Olot. Ja ho veieu, de tot i més a La Garrotxa només, ens veiem aquest cap de setmana a la comarca dels volcans i la natura.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Música, Tradició, i Turisme.