El festival ‘La Cua del Drac’ acull més de 200 activitats durant tot l’estiu a Olot

Olot inicia la temporada d’estiu amb el Festival Cua del Drac, un seguit d’actuacions  i activitats incloses en una programació variada que enllaça les Festes del Carme amb la Festa Major del Tura. Com cada temporada, el principal atractiu és que els carrers i places d’Olot són l’escenari d’aquesta programació. És el cas de l’activitat ‘Circ a les places’, amb propostes per a tots el públics que es duran a terme els dimecres de juliol.

cua_drac_gros

També repeteix la ‘Música al parc’ (Nou) que es farà tots els diumenges d’estiu a la tarda i que comptarà amb concerts de qualitat en un entorn privilegiat.

Altres propostes són la ‘Gresca al Firal’, amb concerts de sardanes tots els dissabtes d’estiu al vespre i concerts de cançons de sempre els diumenges a la tarda; les ‘Nits d’animació a Sant Francesc’, amb espectacles de diferents disciplines a l’era de l’ermita del volcà; un taller i una ballada de música tradicional o un concert de la cobla contemporània Sardaxou.

També destaquen ‘El Cornamusam’, el festival de la cornamusa previst per als dies 4, 5 i 6 de juliol, que enguany amplia el nivell del seu programa; l’Aplec de la Sardana, el segon cap de setmana de juliol; o la ‘Biennal Olot Fotografia’, que aquest 2014 tornarà a convertir Olot en una gran seu de mostres fotogràfiques.

En total més de 200 propostes que inclouen també entrenaments a l’aire lliure amb (-Actiu, Els colors del verd, rutes amb bicicleta elèctrica o amb Segway, sortides de descoberta per conèixer la fauna nocturna (Bestioles de nit), els Sopars al volcà (Montsacopa) i ‘d’Estrelles mirant les estrelles’ (al Tossols-Basil), les observacions astronòmiques de ‘Mirant al cel’, a Batet, sessions de màgia per adults, visites teatralitzades pel centre de la ciutat, passejades amb bicicleta els capvespres d’estiu pels punts més visitats pels estiuejants dels anys 20 i 30 del segle passat, passejades en poni pel Montsacopa, l’experiència lúdica i divertida de ‘l’Aventura’t a la Moixina’, la passejada fotogràfica ‘Olot amb ulls de nen’, el joc de les perspectives que ofereixen els miralls, el joc de la faràndula, diferents activitats a la riba del Fluvià que proposa el Restaurant Les Cols a l’entorn del pavelló de bany del Tossols o el Coaching volcànic al Montsacopa.

 Descarregar programa d’activitats aquí.

Categories: Cultura i Turisme.