El jazz de Telva Rojas arriba a Olot

La cantant cubana Telva Rojas ha preparat un repertori especial de boleros adaptat al gran format d’orquestra amb la complicitat de la impecable Jamboree Big Latin Band. I ho presentarà aquest dissabte 23 de maig a les deu de la nit a la Sala El Torín d’Olot.  Una orquestra dirigida per Ramon Escalé, amb més de deu anys de trajectòria, tres discos enregistrats, una producció en companyia de la matriarca de la música cubana, Omara Portuondo, i un sonat homenatge Xavier Cugat.

olot_gros

El mateix dissabte a les nou del vespre el Teatre Principal d’Olot acollirà l’obra ‘Momo, on tens el temps?’ Tres personatges que viuen dins un jardí botànic abandonat, ens esperen per a explicar-nos una història, la història de la nena Momo. Momo és una nena que posseeix la qualitat de saber escoltar als altres i que desitja ajudar a la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps.

I pels més esportistes, el diumenge 24 tindrà lloc la marxa popular al barri de Benavent. La sortida serà a les 7 del matí del local de Benavent (C/ Sant Cristòfol, 93) , que passarà pel Volcà Aiguanegra i finalitzarà al mateix lloc de sortida.

 

 

Categories: Cultura i Música.