Pont de Sant Joan a la Garrotxa

Ja és aquí la nit més curta i intensa de l’any, l’esperada revetlla de Sant Joan! Una de les dates més màgiques i esperades tant pels més grans com pels més petits. Enguany el pont que ens brinda aquesta festivitat ve carregada d’activitats ben diverses a la nostra estimada comarca de la Garrotxa.

Comencem per aquest divendres, dia en el qual hi haurà l’excursió organitzada a la via romana de Capsacosta, una bona manera per fer un viatge de milers d’anys d’història i passar-ho d’allò més bé amb amics i familiars.

El dissabte hi haurà una interessant visita guiada a l’església de Sant Esteve i una hora més tard es celebrarà la Gimcana Geocerca a Olot. La gimcana consistirà en practicar el geocaching, és a dir, l’objectiu de l’activitat serà trobar un tresor amb l’ajut d’un mapa i un GPS que estarà amagat en un dels paratges més bonics de la ciutat.

Per alegrar-nos les oïdes, a la nit hi haurà el concert del cor juvenil Gaia a la Sala El Torín.

I per acabar el fantàstic pont que millor que la ruta de les tapes d’Olot on les millors receptes faran les delícies dels millors gurmets!

Ja ho veieu! Ens trobem davant d’un pont de Sant Joan especial i diferent, veniu i descobriu tot el que ens guarda la ciutat més enllà d’aquest blog.

Categories: Activitats, Estiu, Excursions i rutes, Gastronomia, Tradició, Turisme, i Uncategorized.