El sismògraf 2016 ja té dates

Del 31 de març al 3 d’abril, Olot tornarà a convertir-se en l’epicentre de la dansa a Catalunya. La vuitena edició del Sismògraf, la segona com a festival de referència. Com a Mercat de la Dansa, s’espera que passin per Olot més d’un centenar de programadors amb els contractes a punt per portar cap als seus municipis aquelles propostes que els facin el pes. Companyies internacionals i nacionals desfilaran per la capital de la Garrotxa durant quatre dies, on s’estrenaran alguns muntatges creats expressament pel festival.

GROS2015_sismograf_olot1_2016

L’organització vol que el Sismògraf torni a ser la festa de la dansa i per aquest motiu es distribuiran les creacions per diferents punts de la ciutat, tant a espais tancats com també a l’aire lliure. La idea és combinar espectacles de pagament amb d’altres de gratuïts perquè tant els professionals de la dansa com el públic en general hi trobi el seu espai.

Amb l’objectiu de promoure la dansa arreu de Catalunya, entre el 31 de març i el 3 d’abril es podran veure propostes intimistes de petit format i d’altres de més grans dimensions. No hi faltarà tampoc l’Itinerari de dansa al Parc Nou, un dels trets distintius del Sismògraf.

Categories: Cultura i Dansa.