Emprendre, el brau per les banyes

Des dels parlaments antics dels grecs, com Plató o Sòcrates, als parlaments contemporanis, com els d’Steve Jobs o les conferències TED, les xerrades han estat i continuen sent una font de coneixement i inspiració. Aquest cap de setmana la nostra estimada comarca de la Garrotxa es guarneix de xerrades i col·loquis de diferents naturaleses, endinsem-nos en el món de l’oratòria!

En un capítol dels Simpson, en Flanders decideix muntar el Zurdorium, una botiga especialitzada en productes per a persones esquerranes. Finalment, el veí groc amb ulleres i bigoti més popular del món, acaba tancant i perdent tots els diners per culpa del mal negoci. No us ha passat mai pel cap muntar un negoci? Una nova idea et ve al cap i el teu projecte insisteix en voler traspassar de la teva ment a la realitat. Crear un negoci comporta els seus riscos i les seves oportunitats, però per afrontar una acció com l’emprenedoria, la convicció i la fermesa no ho és tot. Una visió crítica, experimentada i objectiva sempre és una bona oportunitat per aportar recursos i reforçar positivament l’èxit empresarial.

És per això que la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ofereix una sessió gratuïta per a totes aquelles persones que iniciïn o tinguin en ment començar la seva aventura empresarial. Amb aquesta formació els futurs empresaris tindran més eines per a l’emprenedoria, ja que tindran més coneixement sobre els problemes més freqüents a l’hora de complir dels seus somnis.

Al Museu dels Sants hi haurà una altra xerrada gratuïta: Àngels i insectes. El paper de l’art en la construcció del gènere. El tema principal serà el paper de l’art en la construcció del gènere i, Pere Parramon, crític d’art, serà el gran ponent. A més aquesta activitat comptarà amb interpretació al llenguatge de signes.

Ja ho veieu, l’activitat a la comarca ja sigui: empresarial, cultural, esportiva o de qualsevol tipus, sempre està al servei dels veïns i turistes.

 

Estàs pensant en passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Conferències i col·loquis, Cultura, i Turisme.