Esport solidari a les 7 curses de l’Oncolliga

Aquesta setmana recollim dues notícies molt destacades de la comarca de La Garrotxa. Veurem la 9a Fira del Farro i les set curses simultànies que organitza l’Oncolliga. Descobrim-ho!

El dissabte dia 6 de febrer La Vall de Bianya enceta la novena Fira del Farro que es celebra anualment. Enguany, la població ha preparat un gran nombre d’activitats per gaudir d’aquest menjar tan típic d’aquesta terra i ampliar els coneixements de tot el que hi està relacionat. Si traiem el cap per la població el dissabte, veurem la presentació de la Fira, i si ens hi quedem fins al vespre, podrem participar en el Sopar-tastet dels restaurants i artesans del poble. L’endemà, el diumenge dia 7 de febrer, l’activitat es multiplica amb motiu de la mateixa Fira i trobarem més de cinquanta parades d’artesans, la primera exposició de Harley Davidson, Cercaviles de Gegants i un taller per als més petits.

e271ebbdc8ba68939d6e8e56c83602ef_w455

Imatge promocional de l’esdeveniment, extreta del web de l’Oncolliga Girona.

La següent notícia que hem volgut destacar és una iniciativa que per segon any ha organitzat la Fundació Oncolliga Girona. Aquesta fundació té l’objectiu principal d’ajudar al malalt de càncer i als familiars de qui pateix la malaltia. En aquesta línia va néixer el 2015 la cursa solidària Run4Cancer que s’organitza amb l’objectiu de recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars. Com l’any passat la cursa es celebra el diumenge més proper al dia 4 de febrer, Dia Mundial contra el càncer.

Per tots els que volem participar-hi només hem de saber que es celebra a set poblacions diferents de la província de Girona (Olot, Salt, Porqueres, Planoles, Figueres, Palafrugell i Riudellots de la Selva) i que ens podem inscriure a partir de les 8:30h per començar a córrer a les 10h. Podrem triar entre la cursa de 10km i una marxa de 5km i tots els participants disposarem d’una samarreta un buf de l’esdeveniment i avituallament durant la cursa.

Categories: Cultura, Esport, Fires, mercats i festivals, Solidari, i Uncategorized.