Aquest diumenge, Fira de la Primavera a Olot!

Ja està tot apunt per a la celebració de la Fira de la primavera que, com cada any, tindrà lloc al centre d’Olot aquest diumenge 1 de maig! La tradició ens atrau, la gent surt a passejar i a gaudir al màxim de l’ambient festiu que s’hi respira. Per això la fira continua creixent, enguany hi haurà un 12% més de parades que en l’última edició, augmentant la xifra fins a les 319.

La ciutat es torna més seductora durant aquesta època de l’any i es converteix en l’objectiu principal dels més curiosos. Hi haurà una àmplia oferta de parades amb temes molt diversos, l’eix principal serà el mercat del vehicle nou i d’ocasió, on els amants dels automòbils podran gaudir d’una gran gamma de vehicles amb diferents característiques.

La fira també comptarà amb el mercat extraordinari de roba, on els més presumits de ben segur que trobaran aquelles peces de roba que tan els costa trobar. El mercat d’artesania i el mercat d’andròmines també tindran el seu lloc i el mercat del disc no hi faltarà, pels enamorats de la música. A més hi haurà una àmplia programació cultural i d’oci complementària anant fins al concurs de cant d’ocells, seguit de l’exposició de vehicles antics o arribant fins a la mostra de Bonsais, entre d’altres.

La Fira es complementarà amb activitats alternatives com la quarta Cursa de la Moixina, a les deu del matí; una exhibició eqüestre a la plaça de Braus, a dos quarts de dotze; i també hi haurà un concert dels coneguts cors Cor Geriona i Cor Gaia al Teatre Principal. Pels més menuts hi haurà un espai de jocs infantils ubicats a la plaça del teatre i passejades amb ponis i burros a diversos espais del centre de la capital de La Garrotxa.

La fira de l’1 de maig té molts bons ingredients, i aquest any ens retrobem altre cop per continuar engrandint-la. Visca la Fira de la Primavera!

Categories: Activitats, Arts, Cultura, Esport, Excursions i rutes, Fires, mercats i festivals, Música, Primavera, Tallers, Teatre, Tradició, Turisme, i Uncategorized.