Fira de l’embotit i torneig de voleibol a Olot

Aquest cap de setmana Olot acollirà la Fira de l’Embotit. Compta amb uns 90 expositors de productes alimentaris amb un espai diferenciat per als embotits, formatges i cerveses d’elaboració pròpia. Enguany, destaca també la participació del formatge de Maó i folklore de les Illes Balears com a territori convidat i un espai de degustació de formatges, vi i pa a la plaça del Mig.

 cartell_gros

La Fira es fa al Passeig d’en Blay d’Olot (Firal) i inclou una variada oferta d’activitats: tallers de botifarres per a la mainada, tastos i demostracions de cuina, matança i rostida del porc, ball del Porc i del Xai, etc.

Podeu consultar la programació

Esports

Aquest cap de setmana també tindrà lloc el torneig de Voleibol al Pavelló Municipal. El dissabte 14 a les quatre de la tarda el Club Voleibol Olot jugarà amb el Barça (1ª divisió aleví mixta). A les 6 de la tarda el Club Voleibol Olot (1ª divisió sènior femení) jugarà amb el Cecell. I el diumenge 15 a les 12 del migdia serà el torn de l’equip de primera divisió sènior masculí Voleibol Olot amb el Barça.

Foto: Institut Municipal Promoció Ciutat

 

Categories: Cultura, Esport, Fires, mercats i festivals, i Gastronomia.