Fira del Fesol 2017 i de postres la Fageda

Ja el tornem a tenir aquí, el nostre apreciat cap de setmana ens brinda una oportunitat d’or per expandir i enriquir els nostres sentits. Ja ho diuen que s’ha d’aprendre a gaudir de les petites coses que et dóna la vida. Fa pocs anys va sortir un estudi científic japonès que demostrava els beneficis de passejar pel bosc. Quin univers tan llunyà ens pot arribar a semblar l’Orient. Sembla mentida que en un món cada dia més interconnectat, encara tinguem aquestes fronteres mentals. Resulta extremadament senzill tenir amics o coneguts que consumeixin productes occidentals de qualsevol mena i en especial dins la indústria de l’entreteniment ja sigui una pel·lícula, una sèrie, una música… En canvi, ens resulta difícil conèixer algú que escolti cançons russes o segueixi sèries televisives provinents de l’Aràbia Saudita, a no ser que hi tingui un vincle molt específic de tipus familiar, per exemple.

Després d’aquesta paràbola narrativa… què creieu? Exacte, tot seguirà el flux i ritme constant d’aquest bloc de continguts online. Som-hi doncs! Què ens tindrà preparat aquesta setmana la nostra estimada comarca de La Garrotxa?

Pels que no ho sàpiguen… aquest cap de setmana es presenta força golafre. El dissabte hi haurà una visita guiada per la granja de La Fageda. Una activitat molt recomanable per gaudir de la natura i saber una mica millor com elaboren els productes d’aquesta organització tan coneguda per la seva història i els seus productes. L’activitat acabarà amb un audiovisual i una degustació de productes. Una activitat per a tota la família que ens obrirà la gana per assistir a l’esperada Fira del Fesol 2017 a Santa Pau. Els carrers i places s’ompliran de paradetes i amb l’inici de la cercavila estaran servits tots els ingredients per aconseguir una activitat genuïnament gastronòmica. També hi haurà un bon vermut i per fer-ho rodó no hi faltaran els iogurts de la Fageda!

Qui vulgui exercir una mica el cos entre aquesta particular festa del paladar, hi haurà una activitat per visitar la Via Romana de Capsacosta.

Ja ho sabeu, aquesta només és una petita mostra de les activitats que es duran a terme aquest cap de setmana. Veniu a la terra dels volcans i els misteris, endinseu-vos en els racons més insospitats i gaudiu d’una de les comarques més màgiques de Catalunya.

Estàs pensant a passar uns dies a la Garrotxa i necessites un hotel? A Hotel l’Estació t’oferim molt bon servei, vine i gaudeix del bo i millor de la comarca clicant aquí!

Categories: Activitats, Esport, Fires, mercats i festivals, Gastronomia, Natura, Tradició, i Turisme.